Juuret

Iderin akvarellitarinoiden takaa kurkistan minä, kuvittaja Heli Pukki. Olen syntynyt 1969 Lappeenrannassa ja yritykseni Iderin syntymävuosi on 1996. Sisustussuunnittelutoimistosta ponnistanut Ideri on vuosien myötä vuorotellen kasvanut ja kutistunut kuin Liisa ihmemaassa, kulkien päivä päivältä lähemmäksi itseään, persoonallista kuvittajaa akvarellitarinoiden maasta. Matkanteko on piirtynyt kuviin ja kirjoitettu runoihin. Elämän varjot ja valot näkyvät vahvasti niin teksteissä kuin monikerroksisissa väreissäkin.

Puun yllä tähdet

Akvarellit ovat toimintani alku ja juuri, ajan haasteista alati uudistuva runko. Rungon oksista kasvaa valoon Karhusen ja Kettusen hilpeä elämäntarina ja varjopuolella versovat herkät elämänmakuiset runot. Puun latvassa istuu ahkera kuvittaja kuvitusten ääressä, tähyten tähtiin, omiin kirjoihin. "Carpe caudam", kuiskaavat kuomat Karhunen ja Kettunen hiljaa ja minä tartun rohkeasti yllä kiitävän tähden pyrstöön: 12.4. 2012 runsaasta painokuvien puutarhasta kurkistelee nyt ensimmäinen kuvatarinakirja" Uusi Pieni- perheen pienimmän suuret muistelmat". Muikeasti kuvitettu opus on jo valmis vauvaperheen kuvakirja sellaisenaan mutta kuvituksesta löytyy riemastuttavia täydennyspaikkoja niitä kynä kädessä etsivälle. Kirjauutukainen pötköttelee puodillamme iloisenvärikkäänä ja elämännälkäisenä katse luottavaisena kohti tulevaisuutta ja odottaa uusia seikkailuja kirjautuvaksi sivuilleen ! Uuden 2013-Keikkakalenterin sivuilta voit lukea uusimmat kuukausikohtaiset runoretket ja mietteet tulevan vuoden tunnelmista...

Matkaeväät

Matka koostuu haastavista etapeista ja taakkaa jakavista matkakumppaneista. Yrittäjyyden tukipilareina ovat rakas perhe lähelläni, luotettavat työkaverit ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit, mainiot asiakkaani sekä voimaa antava mielikuvitus. Tavoitteiden saavuttamisessa eväänäni on positiivinen elämänkatsomus ja ennakkoluuloton tahto kulkea omaa tietä.

Voimaa

Saisinko sanoilleni siivet Tuulenratsastaja- runokirjastani:

"Katso, ilma on sakeanaan meitä lentäjiä –
kaikilla vaan niin erilaiset ilmojen tiet
ja välillä niin riemastuttavan samanlaiset virtaukset. "

Ole rohkeasti oma itsesi – olet sellaiseksi luotu.  
Erilaisuus on maailman täydentävä voima ja valo...

"...sillä missään ei pilkkopimeää,
sinäkin loistat tähtiainesta,
sillä kaikki meistä
ovat valosta tehdyt."

Luomisen ilosta teille siellä, lähellä ja kaukana,
tervehtien Heli Pukki.

#

Umpihangessa

Hiihtäkää rohkeasti

umpihangessa omia latujanne.

Saatatte kohdata muita samanlaisia.

IDERI Heli Pukki, Kauppakatu 25, 53100 LPR, heli.pukki@ideri.inet.fi ,  puh. 0400 651 985
Puoti Palvelee
ti-pe 10-17
la 10-14
 

 

Design by Nitro ID