Toiminto vaatii javascript tuen.
Ihana palaute, kiitos! Tuli hyvä mieli. Hyvää syksyä ja iloa päiviin!
Heli
Kiitos hyvästä palvelusta! Pistin tilauksen menemään iltapäivällä keskiviikkona, ja jo perjantaina kaikki ihanat jutut olivat käsissäni täällä Turussa. Hyvin oli pakattu herkät asiat (julistekortti) ja ekstrat saivat kaiken tuntumaan erityisen mukavalta! Iloisena paistoi syysaurinko! :D Kiitos!
Laura
Luovaa ja Hyvävoimaista vuotta teille Iderin ystävät lähellä ja kaukana!
Heli
Hei, Valitsin sisreni häihin Voimaantumisveisun ja Vetää puoleensa. Kiitos niistä, HELI. Mistä voin ostaa kirjojasi ? Olen antanut niitä lahjoiksi ystävilleni ja nyt olen taas ilman . Asun Oulussa? Maalaan itsekin akvarelleja . Ihastelen töitäsi. Ystävällisin terveisin Liisi Puolanne
Liisi Puolanne
Onnea uudelle kirjalle! Toivottavasti näen sinut pian jollain messuilla ja pääsen kirjaan tutustumaan :) Lämmöllä, Katja
Katja
Tyttäreltäni saama onnittelukortti opasti minut sivustollesi. Lämmin ja kaunis on video sinusta ja työstäsi, kiitos!
Miina
Hei Heli, mieleenpainuvan lämmin kohtaaminen Hämeenlinnan postikorttiparatiisissa :) Kokkausaiheiset korttisi somistavat kotitalousluokassa kaapinovia. Kuviesi värimaailma hivelee silmiä, KIITOS!
Tiinahdus
Hei, löysin taas tänne ihastelemaan! Huikeita uusia juttuja tullut, pitänee ihanalle neuvolantädille tilata tuo kankainen pituusmitta, hän kun on ollut suurena tukena meille <3 Ja jos koti vihdoin laajenee niin saan sun tarinajulisteita mun pikku harrasteompelimon seinille <3
Porvoon Ninnu
Olen jo monta monta vuotta ollut kalenterisi vannoutunut käyttäjä. Ja taas ihana kalenteri ilmestynyt. Keikkakalenteriin lisäksi viime vuonna ostin myös seinäkalenteriin. Runokirjasi on myös tärkeä minulle. Runoihin ja maalauksiisi on hyvä palata eri tunnelmissa. Kiitos että tuot iloa luovuudellasi!
tiinamaija
Oikeat eväät ja hyvää seuraa- 20 vuotta postikorttitaiteilijana täyttyy tässä ja siitä suurkiitos ja halaus teille kaikille siellä. Jatkan hyvällä energialla eteenpäin ja mielessä paljon uusia kujeita tulevaan! Hyvää Joulua ja Ilon Ihmeellistä Voimaa Uudelle Vuodelle t. työhuoneelta Heli, Karhunen ja Kettunen!
heli
Hei, oon ihan unohtanut käydä verkkokaupassa, kaikkea ihanaa kasasin ostoskoriin ja huomasin ettei kukkaronnyörit kestä :D pitää hyvällä ajalla katsoa sitten ihanuuksia uudestaan ja shoppailla! Hyvää syksyä! <3
Porvoon Ninnu
Hei! Ostin myymälästäsi joitain vuosi sitten Onnenapila-taulun. Sen paikka on toimistoni tuulikaapissa ja pidän siitä kovasti. Nyt etsin tuulikaappiin vihreänsävyistä pystysomistetta peittämään rumaa 44cm x 144cm kokoista levyä. Katselin verkkokaupasta "Omenapuun alla" -julistetta, jota voisi ehkä isoilla kehyksillä hyödyntää. Olisiko sinulla ehdottaa jotain muuta tai onko hyllyyn jäänyt jotain sopivaa yksittäiskappaletta?
Marjo Lähteenmaa, Kuortaneen Kirjanpito Oy
Oli ihana piipahdus mahtavassa puodissa. Tuliaisista tykättiin kovasti.Verkkosivut on mahtavat :)
Riitta
Enpä ole pitkään aikaan käynyt näin hienosti toteutetuilla verkkosivuilla millään firmalla! Silmäily vaihtui kiinnostuneeseen tarkasteluun ja lopulta rauhalliseen, leppoisaan fiilistelyyn; jäi mukava olo alkavaan päivään. Kiitos tästä!
Sirkka Lohjalta
Kiitokset kaikista runoista ja kuvista, joita olet tehnyt ilostuttamaan ihmisiä. Hyvää Joulua !
A.Vuorinen
Aivan ihania nämä ajatukset, siveltimen esiin tuomat tuneet ja viisuadet. Herkkyys ja valo. Kiitos!
Päivi
Oli onnea, iloa, kaihoa tahi surua,käsi hakee hyllystä ensimmäisenä Helin kirjat, josko niistä löytyisi hetkeen sopivaa aatosta... Kuten tänäänkin: tuiki tärkeän ystävän äiti nukkui pois viime yönä ja ystävän suureen suruun lohtusanoja löytyi, kuinka ollakaan, Tuohipurje ja Tähtilyhty -kirjasta. Iso kiitos oivista opuksista ynnä ihanista kuvista❤
satu
Helin taide on ihanaa!Miksette muuten ole Facebookissa?:/
Sanna Markoff
Hei! Ostin tälle vuodelle ison keikkakalenterin ja lupasin laittaa palautetta siitä. Se on kyllä hyvä kun siinä on niin paljon tilaa kirjoitella kaikenlaista, mutta käsilaukkukalenteriksi se on aika iso ja painava. Ensi vuodeksi ostan varmaan pienen keikkakalenterin. Aurinkoisin terveisin Elina
Elina Tarvainen-Ijäs, Elinan Huopakettu
Hei! Ostin liikkeestäsi huhtikuussa taulun Purjeenpaikkaaja Kiitos Sinulle.Se runon teksti puhuttelee.niin monella tasolla.
Irma Hiltunen
Oli hienoa tutustua sinuun ja töihisi, Heli. Kirjamessujen hälinässä ei ehtinyt paneutua kaikkeen tarpeeksi, mutta tulen kesän aikana poikkeilemaan liikkeessäsi paremman ajan kanssa. Ihania kevätpäiviä sinulle ja miehellesi! :D Lämpimin terveisin
Eine
Tänävuonna vihdosta viimein sain kalenterikseni KEIKKAKALENTERIn. Tänään vihdosta viimein esittelin sitä blogissani!
Rita
Sain lahjaksi ihanan vuosikalenterin; kankaalle painettu ja aivan upeat kuvat! Kiitos!
Tarja
Venetsia on seinällä, oma paikka löytyi heti. Ja tänään, ihana yllätys; partiolaisten joulukortteja on tulossa Lappeenrannasta Espooseen ja sitten lähdössä eteenpäin, ei vaan saa kertoa sukulaisille eikä tutuille.....
Tintti
Ostin itselleni ihanan vuosikalenterin. Vuoden jokaiselle päivälle ensi vuonna niin mukavaa nähtävää. Oivallisia lauseita, joilla voin itseäni ja kavereitani ilahduttaa. kiitos Heli erilaisesta taiteesta :)
benita vaskelainen
Ihanuuksia lähti mukaan Tampereen messuilta! Kiitos! :) Oli hauska jutustella ärripurripupuista. :)
Sari Salomaa
Kirjamessuilta oli ihana ostaa joulukortit ja lahjat syksyn juhliin. Kiitos! Meidän perhe on vuosien ajan tykänneet Karhusesta ja Kettusesta.
Minna
Tänään Kirjamessuilla riemastuin, kun bongasin kauniita taidekuvia. Kortteina satunnaisesti ostanut näitä, ja aiemmin syksyllä ihastuin ikihyviksi vauvakirjasta. Päätin ostaa sen, kunhan Tärkeä Ystäväni ilmoittaisi tulevasta ilouutisesta. Ja ilmoittikin pian. Vein Tärkeän Ystävän ihastelemaan kirjaa. Ja tänään sitten Helsingin Kirjamessuilla oli kirja ostettavissa. Ostin sen, sekä kalenterin. Olipas hauskaa saada Taiteilijan nimmari kirjaan. Ja nyt ihastelen näitä nettisivuja. Mikä onnellinen löytö!! Niin kauniita kuvia ja sanoja!
Tiina Siltala
No hups, mutta kyllä nää kiitokset tsemppaamisesta menevät myös Heli Pukille! Jos et ole kokenut, niin käypä Iderin puodissa Lappeenrannassa.
Sari
Hei, Jenni! Sie olet niin ahkera ja ihana tsemppari, tiiminvetäjänä ja muutenkin. Iloa syksyn harmauden keskelle! t.Sari Rämä
Sari Rämä
Saisiko lisää kortteja joita voisi lähetell feisbook kavereille.
Leena Alanen
Saintänään ystävältäni sähköisen kortin ja sitä kautta löysin sivuille. Ihanaa! Ihastukseni Karhuun ja Kettuseen on kestänyt vuosia. Kotini seinillä he ilahduttavat päiviäni. Työpaikkani pukukopin ovessa kortti muistuttaa tärkeästä asiasta. Ja nyt voi käydä täällä ihastelemassa lisää!
Maarit
Hei! Olin tänään yrittäjien tapaamisessa OmniaShopissa Espoossa ja siellä tuli puheeksi erään yrittäjän kanssa, että keikkakalenteria on ennen saanut isompana. Innostuin asiata kun olen niin monisanainen. Jos ensi vuodeksi voisi sellaisen tilata, niin olisin onnellinen. Terveisin Elina Tarvainen-Ijäs, Elinan Huopakettu, elina.tarvainenijas@gmail.com
Elina Tarvainen-Ijäs
Postilaatikossa kaunis, paksu kirjekuori; keneltähän ensimäinen joulupaketti? Sitten tajusin: kalenteri tuli jo! Vasta muutama päivä sitten tilasin. En malttanut jättää joulukuusen alle laitettavaksi - avaajan into palkittiin: kivoja kortteja kaupan päälisiksi, kiitos! Kulunut vuosi on ollut mukava ensimäisen Keikkakalenterin kanssa. Mukavaa, että sama hauskuus jatkuu! Hyvälle tuulelle tulen joka kerta sitä käpälöidessäni. Sopiva koko, miellyttävä paperi, hykerryttävät kuvat ja jutut, koko viikko näkyy yhdellä sivulla. Entisestään parantuneet omat sivut; valoisammat, ei tummia kohtia, joihin teksti häviää. Jos IHAN täydellinen olisi, niin alkaisi jo joulukuun puolivälistä ja loppuisi tammikuuun loppupuolelle. Ja olisi tän ja ensi vuoden kalenterit yhdellä sivulla, alussa ja lopussa. Siihen tän vuotiseen olisi nais´immeisen hyvä rastitella kuukautiset. Onneksi liima ja teippi on keksitty. Ton kun sain käsiini, niin yhtään en toivo maailmanlopun tulevan, vaan idotan innolla ensi vuotta!
Laura
En päässyt tänä syksynä millekään messuille, mutta onneksi verkkokaupasta saa kalenterin myös ;) Siispä tilaukseen ja kaverille kans. Ihanaa joulun odotusta sinulle!
Sanna Riihimäeltä
Ihanat sivut!
Anne
Sattuman tarina. Kyllä ihmeellisen pieni on maailma! Iltakävelylläni Nizzassa seuraani lyöttäytyi Ranskalainen herrasmies joka kertoi käyneensä Suomessa "jossain kaupungissa Venäjän lähellä". Hän oli viehättynyt suomalaisen taiteilijan kettu ja karhu-hahmoihin :) ei muistanut millään nimeä (enkä minäkään), mutta ennen kun hän sanoi mitään tiesin tarkalleen mistä hän puhuu! Joskus monta vuotta sitten kävin Lappeenrannassa ja rakastuin Kettusen ja Karhusen sympaattiseen olemukseen! Ostin silloin Matkalla-taulun koska se sopii niin minulle! Harmi kyllä sitä ei ole minulla enää, mutta Ranskassa joku tuntematon ohikulkija muistutti minua näistä ihanista kuvista ja todella ilokseni löysin netistä mitä etsin! Ihanaa että näitä kuvia saa, ja vielä ne samat mitä minulla joskus oli! Alakuloinen mieli piristyy kun näitä katsoo. Kiitos :)
Iida
Hei Heili. Kiitos ihanasta kuvasta hääkutsumme. Siitä tuli juuri sellainen kuin toivoimme ja vähän enemmänkin. Se on niin meidän näköinen ja ihana.
Liisa ja Hannu
Heissan. Monien muiden ihanien kuviesi ohella seinältämme löytyy "Pitkät korvat ja pienet käpälät" -juliste, jonka kanssa samaan tauluun olemme laittaneet myös vauvan sairaalarannekkeen. Nyt kun toinen mukelo on piakkoin syntymässä, haaveilen samanlaisesta taulusta kakkosellekin. Mutta olisipa ihana saada joku toinen kuva siihen rinnalle, ettei tarvitsisi kahta samanlaista laittaa rinnakkain (vaikka ihana onkin). Vieno pyyntöni on tää: vauvajuliste uudella kuvalla :)
Lammas
Heippis! Onko tulossa ensi vuoden taskukalenteria??
TeeKisu
Pikku- ketulle on Ketunleipien arjessa vakiintunut nimi Kerttu.Kun Kertun vanhemmat lähtevät matkoille, Kerttu- kettu viettää esikouluvuoden Ketunleipien ryhmässä. Huomenna kettu odottaa taas löytäjiään metsässä. Oman päiväkirjan kanssa on mukava retkeillä lasten koteihin. Mikä ihaninta oma muotokuva retkeilystä Pikku Kuhankeittäjän kanssa odottaa seinällä. Kiitos! T: Kirsi Päiväkoti Metsäpolku
Kirsi Rehunen
Hei Heli! Kiitos, saimme hyvää mieltä mukaamme puodista! Jaamme sitä nyt eteenpäin. Kettusen kanssa kuljemme käsityön merkeissä siellä sun täällä. Siitä on tullut reissukettu. iloa ja valoa syksyyn!
Kati
Hei, ostimme äitini ja siskoni kanssa kolmannelle siskollemme ja hänen miehelleen aikoinaan isot runojulisteet (3kpl) kihlajais-ja häälahjoiksi. Niissä oli niin osuvat, liikuttavat ja ajatuksia herättävät runot... juuri heidän elämäänsä sopivat. Nyt ilokseni huomasin, että vauvalahjaksi sopivaa "Pitkät korvat ja pienet käpälät"-julistettakin on edelleen saatavilla :) senpä pian laitan tilaukseen! Kiitos ihastuttavista töistäsi, maalaukset ovat kauniita ja runot, kuten sanottu, varsin osuvia.
Kirsi
Dear Heli, I lived in Lappeenranta about 6 years ago and used to buy cards etc from you. When we left Lappeenranta I bought 2 pictures of Lappeenranta (approx 30x20cm)as a reminder of our time there. I have 3 daughters and I would like them to have one each and one for me too! Do you still sell these pictures?
naomi.sparkie@gmail.com
Hei, Käsityömessuilla (tampere) ostin tämä uuden kalenterisi. Hieman epäilin voiko se olla yhtä mukava kuin viime vuonna. Lupasin antaa palautetta. Kyllä se on. Mukava:) Nuo jutut ovat niin hilpeitä, että aina vaan lukee uudelleen. Nyt jo odotan ensi vuoden kalenteria. Siis ei mitään paineita:)
Heli
Ostan kalenterisi joka vuosi. Ilman sitä ei pärjää enää ollenkaan. On niin kaunis.
tiinamaija
Kiitos,Heli,ihanasta paketista ja viestistäsi! Olen muuten Keikka-kalenterin uuteen asuun tosi tyytyväinen. Mielestäni tämä malli on edellistä ehompi. Tuskin maltan odottaa sen käyttöönottoa. Me nähdään sitten ensi syksynä:)
Päivi Puttaalta
Hei Heli! Sivut uudistuneet edukseen. Hienoa! Milloin tulet pohjoiseen päin? Kovasti sinua täällä Oulun lähellä odotellaan. Ihanaa joulunodotusta sinulle <3
Päivi Puttaalta
Kauniit kotisivut ja hyvin selkeät. Ihana värimaailma ja työsi kruunaavat kaiken!
Cristina
Moikka Heli, Tilasin siulta joulukortteja tanne Hollantiin. Voisitko lahettaa IBAN numeron, niin onnistuu tuo tilauksen maksaminen taalta kasin. Huom! Pistahan lahetyskuluihin lisahintaa. Iloisin terveisin, Riikka
Riikka Vreswijk-Kelja
Hei Lappeenrantaan! Kauniit uudet nettisivut. Odotan tuota keväällä julkaistavaa kirjaa jo kovasti! Tuleehan se nettikauppaan myös myyntiin hetimmiten? Mikä on tarkka julkaisuajankohta? Valoa pimeyden keskella ja tunnellmallista joulun odotusta!
Eve
Ihanaisia juttuja myynnissä, kalenteri oli pakko jo hankkia ja ei kyllä oo ikinä ollu yhtä huikean hienoa taskukalenteria tällä kettutytöllä. =)
M
Kovin ovat Helin itsensä näköiset, hurmaavat ja hianiinot nämä hyvänmielen puodin uudistuneet kotisivut. Toivon Siulle sekä Karhuselle& Kettuselle hyvää ja kaunista marraskuuta.
Tyytikki
Hei Heli, ihanat uudet kotisivut! Yritän tulla moikkaamaan suo Elmaan ja ehkäpä saan otettua mukaan pikkuruisen poikanikin (Aaro syntyi heinäkuussa) :)
Porvoon Ninnu
Hei kuomat! Uudet sivut ja uudet sanat säilyypi kuitenkin vanhat valat. Vaan mitä tuonee uusi aika millainen on värien taika... Luokaa taikoja siveltimellä - tuokaa iloa lukijalle!
heli
kun kunkku posauttaa
leva
taika taika
taika taika
taikaa
Taika,taika,taitaa olla taian aika?
Hiljaisen tiedon puun alle istuin,
kun Sinuun äsken (messuilla)tutustuin
ja voi,-kovasti liikutuin,kun sen kaiken luin!
Tämäkin hetki on tärkeää-
Pipsa
saisinko sinut minun ohjelmaan siitä tuli taikuri tonttuhäntä ja taika
minä olen taikuri tonttuhäntä
saiko taika sauvan
minä olen tyttö
Kuuli pienen äänen, hellä helkkä helähti
rakkautta suurta vuollen pukko kultainen kilahti.
Lentelee kultaiset tähdet kaikkien rakkaitten valoksi,
lentäkää tuntemattomienkin tielle, jokaisen ihmisen iloksi.
Pyörin, liehun, taikani takaisin saan.
Saima
sanko taika sauvan kiitos
olen bahja ja olen 8 vuotias
haluan taikasauvan ja taika tavara
minä olen bahja
toivon karhuselle ja kettuselle huikeita seikkailuja myös ensi vuodella ;)
minnakaarina
Taion tähtösiä ja toivonhippusia tuleviin tuulenpyörteisiin!
Laura
muodon muutos taika=?
sun mutsi
muodon muutos taika=?
sun mutsi
avadter addtepr
harry potter
Kaiku vastasi: Kuulin pienet hopeiset kaviot
Runoratsu ei radaltaan suistu
Pegasos lentää lohikäärmeen siivin aution maan yli - antaa
vaiston ohjata ja kun sudenhetki koittaa, se ei epäröi
:)
tuuli kuljeta pieniä vihreitä toiveita ja tuo tullessasi uusi pieni kotiin
es
tosi kivoja tyyppejä sulla! jatka samalla linjalla!
tyypperöinen
mukavaaaaaa =)
hihi
Vaisto pyörii päässä! Kiitos siitä jo nyt! Ja kiitos mahottoman mukavasta ajasta. Taion valoisia päiviä ja myötätuulta kaikkiin riemukkaisiin rojekteihin!
Kaikille karvaisille terveisiä!
Perhesheriffi
Taika tulee onneksi ja minuksi
jään odottamaan
huomista
minuksi
naminamnam nam nami nam. nam nam nam naminam nam.
NAM
namnam x))
jos sinä haluat että hymyilen, sinun täytyy hymyillä, että hymyilisin, koska hymyni saisi sinut hymyilemään hymystäni.
koska tahdon hymyillä sinulle, sinun vain tarvitsee hymyill´ takaisin, jotta hymyni pysyisi.
hymyilen sinulle ja sinä minulle
lovelove
isosti kiitos näistä ihanista kalentereista,työt soljuvat lemepeästi paikalleen, aikaa piisaa ´myös virkistymiseen ja ilon pitoon. tähtiä yllesi!t "karhunen ja kettunen"
rakuuna rouvat
Suurkiitos näistä karvaisista veijareista, joidenka seikkailujen sarja ilahduttaa minua seinälläni. Kaipailisin kovasti a4stä suurempia teoksia että voisi isommallekin seinälle laittaa. Onkohan sellaisia mahd. tulossa??
maya
love home
määään
I have a print of the fox & bear on a motorcycle adventure by my bedside. It fills me with joy whenever I look at it.
Catherine in California, USA
Taikasauvallasi lähetän voiman, onnen ja rakkauden hippusia eräälle perheelle jossa on kovin vaikeaa, jospa se saisi ihmeitä aikaan ja auttaisi heitä parempaan huomiseen:)-
sinikellonen
Please can i order too??!!! I really want to order because it makes me happy!!!
Margitte Loomans Holland
Ihana kalenteri ensi vuodelle
Jenni
...päijät-hämäläisessä pikku mökissä Kahusketus taikasauvan hippusten koskettavuuden kokeneet...Kiitollisina nauttivat annin ja aatteet...
jukka p
Kiitos Heli, runosi ja kuvasi tuovat ilon päivääni!
Päivi
Karhuskettusfilosofiaa...Carpe caudam- tartu häntään!
heli täällä työhuoneella
Tullapa pumpuliluminen talvi ja siihen monta huimaavaa hetkeä, jolloin sulosuukkoset punaposkille painuu...
hanna
moii:))
mioii
Jo kolme keikkakalenteria olen hankkinut ilahduttamaan ystäviäni. Moni on kysellyt:"Mistä näitä saa?". Olen ohjaillut heidät Iderin sivuille
tiinamaija
Hello from Russia :)
Irina Andrey & Timofey
Kultaisen pilven reunalla istuu kaunis, hopeasiipinen suojelusenkeli. Se tulee luoksesi, kun vihellät ja sanot: Olet paras ja tärkeä minulle!
Hillevi Mikkola
Thank you for card I found from my calender :) (sorry I can´t write in Finnish). Was nice to meet you, and I already promoted you in my blogs (in Estonian)
http://www.kajatampere.blogspot.com/
http://karuema.wordpress.com/
This first one will be visible also in Estonian Daily siveltimellaSanottuapaper :) Hope you will get many fans also from Estonia...
Kaja Bearmom
Oletko tulossa taas Joensuun joulumarkkinoille?? Kovasti sinua sinne odotetaan! :)
Reisku
bghsbg
fgpjdhgs
sektusempra
harry potter
It is so beautiful! Thank you!
From Russia with love
You do not need to know the language, to smile and rejoice! Thank you with all my heart!
Natalia Sokolova
kiitos ihanista kalentereista joiden veroisia ei ole kenelläkään muulla
tiinamaija
pimeneviin iltoihin kynttilähetkiä ja lokottelua lämpimän peiton syleilhyssä
tiinamaija
Tuokoon taikasauva onne ja rakkautta kaikille.
kirst kuuankoski
...että tämä taikasivu ja te taikojat tuottekaan minulle iloa- kiitos! Lisävoimia taikoihin ja onnenaikoihin teille toivottaa myös Kuomat Karhunen ja Kettunen !
heli täällä työhuoneella
kaunis olen minä koko loppu ikäni,
turmelkoot muut kauniit kasvot ja sielut.
minä olen voimakkain,täällä
päällä maan!
mitäää

Sädehoitojaksollani tämä (=SIIVET) kolahti Jyväskyläläläisen liikkeen ikkunassa. Meistähän tuli pari muutaman illan jälkeen. Kiitoksia näistä aivan ihanista kuvista ja vielä sattuvimmista runoista. Tosi ihanaa ettei aina tarvitse vain Wendeliniä ja Koivua haikailla (kunnia heillekin). Tuotannosta tosi paljon iloa saanut :)
Tuija
Kiitos Helille ihastuttavista kuvituksista!
Mie
loton päävoitto lauantaina
arja
Kuinka ollakaan, että ihastuin ja ostin Unipuu-kirjan, nyt vasta näin, että se oli Heli Pukin kuvittama. Kortteja olen ihaillut ja ostellut jo kauan ja monesti.
Emmi
sektumsemra!!!!!!!
fk m^ln mkvb ökefjbu8hybru 57rtu8hfjn 87hu5fjnmruijkfgb kvjhfbcnvlodjsnffkvnvfjlkggghrfgiuvhrufhidkj
qkdijusijnv v n fcv¨
¨
fvbn
kärmestulios
joku
kidutu
joku...
AVADA KEDAVRA
joku...
Tässäpä olisi kehitysidea: muotonsa ja kokonsa vuoksi Karhusen ja Kettusen julisteisiin ei löydy valmiina kehyksiä, joten olisipa hienoa, jos sellaisia voisi tilata täältä nettikaupasta. Niiden kehystyttäminen alan liikkeissä olisi kuulemma noin 45-55 euron luokkaa.
Reija
Hilipatihippaa!
Mancini
taion ja sinä rakastut minuun

patrick
Hippakalenteri tuo aikaan taikaa! Yksikään päivä ei ole merkityksetön. Kiitos Heli ajan ilosta!
Kati
Hippakalenteri tuo aikaan taikaa! Yksikään päivä ei ole merkityksetön. Kiitos Heli ajan ilosta!
Kati
srjsryjr
trhtrshj
Sylillinen hyvyyttä,taskullinen ihanuutta.
Silmät loistetta tuikkikoot,hymykuopat paistetta paistakoot.Olkoon päiväsi oivallinen,kaikkinensa parahinen.Hymy on taika tainnuttava.Päivän paras teko.Hymyilemisiin ja nauramisiin!!!Sinua hymyllä kopautan NYT!!!
Katinkainen
Ihanaa, saa aloittaa uuden kalenterin huomenna!! Hyvää Uutta Vuotta Heli! :)
Ninnu
Toivon toiveiden toteutuvan.
katju
tainnutu
v.h
avada kedavra
v.h
kiitoksia kovasti ihanasta ja kätevästä kalenterista. tänä vuonna vasta löysin moisen ihanuuden, mutta nyt en enää vaihtaisi toiseen en sitten millään. jännityksellä jo odotellaan 2010 kalenteria :)
ihanaa syksyn alkua!
mohkis
odotum suojelius karkottaa anteuttajat
kidutu kiduttaa ihmista karksauvan poisotaseet vistaa
erkko
Kuka varastaa mun taikatemppuja?
Mikni
Kiitokset ihanista kuvista ja kauniista sanoista! Ihanaa olisi saada ns. jättijulisteita kuvistasi jonka voisi kehystää. Erittäin suuri plussa on tämä sinun verkkokauppasi - näin saan lahjat sukulaisille vaikka en enää Lappeenranssa asukaan. Vuoden 2010 kalenteria odotellessa.. AURINKOISTA KESÄÄ!
Eve
laita tyynysi alle 7 kukka kun meet nukkumaan niin yöllä näet sinun sulhasen
juhannus neito
hyvää kesäääääääääääääää
vftrcovuölivc.
m
suomalainen hiiri hullu
o
koira
m
suomalainen hiiri hullu
särkänniemessä on hyvät laitteet
rotta hullu
I LOVE SÄRKÄNNIEMI AND TAMPERE
suomalainen hiiri hullu
hyvää kesää kaikille!
ihminen
onpa kivoja juttuja
mutta haluaisin saada pituusmitan muu´tta asun Kotka/Kaukolassa
hevoshullu
halkinaurus
roope
wtf
asd
pöö hih hihihihihi
jokuu
avada kedvara
justus
Monta korttiasi maailmalle lähettänyt oon,meniköhän joku jopa Kairoon...?Mutta tehdäänpä sellainen taika,että tulee pian se aika,kun saan sivuiltasi sähköisen Karhunen&Kettunen-kortin lähettää ja ilahduttaa sataa ystävää!!! :D
Riina
kiitos ihanasta kirjastasi ja omistuskirjoituksesta.
tytti
Hei! Kiitos ihanasta taulusta (ilman kehyksiä), jonka ostin Tampereen messuilta ja Kiepistä yms. kaikkea ihanaa. Ja Kiitos Heli, kun olet aina niin pirtsakka ja hyväntuulinen. Se ihan tarttuu :O)
Sari
Vuoden 2008 taskukalenteri on ollut suuri ilo, ja uutta kalenteria innolla odottaen. Eli Treen kädentaitomessuille tulen varta vasten sitä hankkimaan :-) Kiitos siitä siis!
Heidi
Kaunista, kaunista kesää kaikille, joiden sielussa asuvat hymy ja halaus!
Rinkeli
Lokakuun alun iloksi saapuivat Keikkakalenteri 2012-taskumalli- värikäs ja reipas pakkaus vuoden päiviä hauskasti kuvitettuna, seinäversio valmistuu lokakuun toisella viikolla. Valmiina puodilla ja verkkokaupoissa ovat myös uudet joulukortit "Pipariveivi", "Glökinkeittäjät ry" sekä "Joulukala" samaten....Tapaamisiin ensi viikonloppuna Oulun Käsityömessuilla, sitten (26.-)27.-30.10 Helsingin Kirjamessut, (10.-)11.- 13.11 Helsingin Kädentaito ja vielä (17.-) 18.-20.11 Tampereen Kädentaito. Huomiottehan että niin suluissa olevina os. rakennuspäivinä kuin tapahtumien aikaan puotimme Lappeenrannassa on suljettu !
Kissa leikkii rantahietikolla,
juoksee rantautuvia laineita karkuun,
lokkien pitäessä konserttiaan,
auringonlaskun valaisemalla taivaalla.
Tässä istun ja kaukaisuuten katson,
odotan taas uuden yön ja seuraavan päivän,
viestiä jonka lähetit pullossa.
Tässä istun ja rakastan sinua.
- Anastasia 10v
Pehmeästi untuvasti lumikeijut karkeloi. Pehmeästi, hiljajsesti lumen triangelisoi. Unessa on lumikeju pienin kaverein. Hiljaa satuu kertoo yöllä ja aamulla taas herättää.
Anastasia 10v
Pehmeästi untuvasti lumikeijut karkeloi. Pehmeästi, hiljajsesti lumen triangelisoi. Unessa on lumikeju pienin kaverein. Hiljaa satuu kertoo yöllä ja aamulla taas herättää.
Anastasia 10v
Pehmeästi untuvasti lumikeijut karkeloi Pehmeästi, hiljajsesti lumen triangeli soi.
Anastasia
kevään korva taikojaa kuuntelee
ja ihana valo maata suutelee
käpälissä tuntuu tuulen taikaa
jo sivellinkin siivet saa...

heliskä
hei! voi olisittepa nähneet äidin ilmeen kun hän sai joululahjaksi ihanan joensuun joulumarkkinoilta ostetun vanerisen kirjanmerkin! :) tekisi mieli pihistää se itselle kun se on niin suloinen...

tulin kurkkimaan, kun silloin puhuit, että mietitte, jos t-paitoja painaisitte, niin että josko niitä jo olisi tänne ilmestynyt. vielä ei näy, mutta toivottavasti joku päivä vielä! sitä odotellessa mukavaa talvea ja lumiukkoja! :)
mie pieni vaan
Kuvasi sai hymyn aikaan,taidan uskoa tähän taikaan!
Luovaa loppuvuotta!
mimmuli
Jopa löytyi ystävä!
Kaupasta, hyllyn takaa
yllättävästä paikasta.
Nauroi, kertoi tarinoita
ja kääntyi lähteäkseen.
Jo tuli ikävä.
Nähdäänkö me taas huomenna?
Siis Tampereen messuille en päässyt... :(
Sanna taas
Hei! Taas ihana kalenteri, eihän mikään muu enää kelpaakaan :) En päässyt itse tänä vuonna eikä äitinikään, joten kuriirina toimi äidin työkaveri ja niin taas Karhunen ja Kettunen löysivät luoksemme Riihimäelle. Terveisiä siis :)
Sanna
Ihan iski Lappeenranta kaipuu, mutta Tampereella käyn lohduttelemassa itseäni vaikka Verkarannassa. Ihania tauluja keittiön piristykseksi löytyi messuilta viikonloppuna. Kiitos sinulle siitä ja luovaa talvea toivotan sinulle. Eikö tunnu mukavalta kun voi niin monia ilahduttaa.
pee Vee
Kiitos Tampereen messujen annista! l Löytyi ihania lahjoja viemisiksi !. Tapaamisiin ensi vuonna
tarja
Olipa taianomainen vierailu ideriin 17.10.07 Matkaan tarttui ihania tauluja, keramiikkakoruja ja ihanan Kumma(llinen) kalenteri ensi vuodelle ja Hyvä Mieli. En malta odottaa mitä olet aina seuraavalle viikolle kalenteriin keksinyt, ajattelin, että Hyvä Mieli säilyy paremmin ympäri vuoden kun en etukäteen kurki mitä siellä lukee.. ihan kuin joulukalenteria avaisi :)
Ninni - näkymätön lapsi
Pimeän aamun perältä
kömmin kohti päivää.
Hukkui huoli hetkeksi
kun aukes kaapin ovi.
Maito, muro, mansikka
lautaselle tanssi.
Iloa!
Anne
Olipa hauskat sivut. Hyvää syksyä.
pastori Hildén, Martin srk, Turku
I wish you an abundance of joy, creativity and love, my friends.
Lucy Huntzinger
...taion täällä teille uutta kalenteria v. 2008 ja sen kuvitusta, saisinpa siihen ajan taikaa ja keveästi lentäviä hetkiä...
heli
May my few and mild troubles be overshadowed by my great and many joys. No complaining!
Ellen in Connecticut, USA
Huonolla tuulella suuntasin kävelyni Porvoon vanhaankaupunkiin - silmiin osui Oravanpesän oviaukossa siun mittatikkusi ja menin sisään kyselemään Heli Pukin töitä.. Löysin kapean "hyvällä tuulella" kuvan ja ostin siitä itselleni taulun. Kävelin kotiin Hyvällä Tuulella :)
Ninni - näkymätön lapsi
Huonolla tuulella suuntasin kävelyni Porvoon vanhaankaupunkiin - silmiin osui Oravanpesän oviaukossa siun mittatikkusi ja menin sisään kyselemään Heli Pukin töitä.. Löysin kapean "hyvällä tuulella" kuvan ja ostin siitä itselleni taulun. Kävelin kotiin Hyvällä Tuulella :)
Ninni - näkymätön lapsi
Jos lähden, lähden kanssasi.
Syvälle silmiisi katsoen
Sinusta kiinni pitäen
Nimeäsi huutaen
Autiolle saarelle
Tapani
Antaisin sinulle kuutamon,
antaisin sinulle tähdet.
Antaisin sinulle mitä vain,
kunhan en näe jos lähdet.
Riikka
Suutele minulle siivet,
en minä lennä pois,
minä vain levitän ne suojaksi sinun yllesi :-)
Turhamainen
Uhkarohkea on kuu
kun se öisin
vetää minut taikamaailmaan,
jossa
lumihiutaleet ja enkelipöly tanssivat
sydämessäni yhtä kauniina.
Aurinko
Unohdin ostamani kortit pöydällesi?Oulussa kädentaitajien messuilla,mutta lämpimiä ajatuksia lähti mukaani.
vieras
Katsos että satuinkin tähän!
Jäi mieleeni hyvä tuules verkottimesi paulojen.
Akvarellilöihis heti lankesin vähän.
No mutta kuules, nyt käy töihis!
Taio lisää taidetta aulojen.


tikaropithecus :-)
Tähtien tuiketta!
mursu
Aikaan hetken sinisen näin unen pienen, suloisen. Noin tähdet tanssi hangella - ja enkelit siin´ seurana.
Sussu
Tätä aikaa - joulun taikaa. Vaikka maa musta, ilma täynnä odotusta. Tuoksu piparin, lapsen silmä kirkkahin kun nähnyt on tontun taakse nurkan juoksevan ja kuullut oudon kopinan.
Pirjo J.
Ohita itsesi kierroksella!!
Pirjo
Aikaa nähdä elämässä kaikki kaunis, kärsivällisyyttä odottaa huonojen hetkien menevän ohi.
Minna
Valoa talven pimeyteen.
Marjo, Lemi
Heli Pukki`s Aquarelles " Star Stories " in Lempäälä/ Finland, Hand Craft Center 8th February- 27th February 2010- Welcome!
Uusi kirjanitu itää riemukkaan elinvoimaisena mielenpohjalla - luovuus kukkii syksynhämärissä! Kirjanpoikanen on se pitkään lupaamani vauvakirja "maailman uusille pienille"! Kirjan runko on koossa "noinnittään" yöpöydänlaatikossa ja kaksi uutta runoa on sinne jo asettunut omalle paikalleen köllöttämään ja odottamaan kevätauringonvaloa...viesteilen lisää kun työ etenee ja aiakataulut nappaavat paikoilleen...
Anna minulle omena, jossa asuu mato.
Minä juttelen sille aamuisin, kun olet poissa.
Katselen kuinka se syö.

Enkä ole yksin.

Vaikka saattaisihan se olla aika niljakas -se mato.
mia
Aukioloajat sivuille taikoisin, kauppaan tulla aikoisin.
Gusse
kevät ja kesä piakkoin koittaa ja pikku sirkat ne silloin soittaa,
lämpö ja vehreys valtaa maan sen kyllä teille täysin takaan,
lapsilla, aikuisilla iloinen mieli ilo uutinen jo tänne asti kieri,
kesä koittaa kirkas kaunis maassa kasvaa pikku nauris,
metsän väki pippalot pitää uusi vehreys jo täysin itää....
sipi
Minä kutsun sinua
tule luokseni ja lankea lumoukseeni
sinä olet palvelijani
täytä jokainen toiveeni
Leni
i conjure three
i conjuer three
i am the one
and you are bee
Leni
Mulan pulan
´Leni
Mulan pulan
paksu pulan
oli kerran pikku pulu
aika kova kulu!
Anna
Tammikuun aikaan, pakkanen raikaa, riks ja raks!
Nenää nipistää, tuuli piristää. Töppöstä toisen eteen.
Hymyssä suin, päälleni puin. Taas ulos, vaikka pakkaskutamoon tai kirkkaaseen aurinkoon! On talvi ja tammikuu siis hymyssä suu!
Orvokki
on taasen tullut talven aika
tulkoon kotiin sekä kauas sinne joulun taika
valo silmiin sydämiin
iloa, urheutta päiviin tuleviin...
kiitoksia ja terveisiä kaikille taikojille, kuonot kohti tulevaa!
karhunen ja kettunen ja mie
Rauhaisaa joulun odottelua siulle ja perheellesi. Olet usein ollu ajatuksissani kuinka voit. Tullaan moikkaamaan ootan innolla siun ihania tauluja. Terveisin
Nina Saksasta
pakkasta kaipaan, lunta joka paikkaan,
tahdon nähdä talvisen sään raikkaan!!
Suvi
Talven taikaa. Hellyyttä ja hyvää mieltä. Rakkautta ja rajatonta onnea. Sitä kaikkea minä toivon.
Kati
Yörauhaa ja päiväsopua
Viisautta ja malttia
Asennetta ja innostusta
Marjukka
TAION TAION TAIKAMAAN!
Inka-Lilja 6 v.
Syys terveisiä varkaudesta. Helille suuret kiitokset taulusta, jonka teit alku kesästä. Hääpäri on tosi ylpeä saamastaan lahjasta. Terveisiä myös Lissu- kummille sinne töihin.
Mari
Sydämesi Suunta Suudelmina Satakoon
Itsesinäköisinä Ihmistekoina Ilmaan Lentäköön
Heidi
Toivon sinulle kaikkea hyvää :>
Moi
LEUTOJA SYYSTUULIA JA HYVIÄ HUULIA
JYRI KETTUNEN
Life is only as good as you make it - so make it FANTASTIC!! and make all your wishes come true.
Geraldine Hampson
elokuun taikaillat, heiluu silmäin alla, ota hetkistä kiinni ja muista heilua kuin oljen korret koreana ja maasta voimansa ottaen.
tiina ,savi
Love and peace for everybody who is reading my line!
Christine Holtze
iloa, valoa, kauniita värejä, onnenhippuja,muistojen muruja
pilkettä silmään ja silmän nurkkaan -
annas kun kurkkaan -
ONNISTUIN!
raija
Aurinkoa ja lämpöä,
suvituulta ja mansikoita!
Taiaks tulemaks, hops!
Tiu
Lauhaa tuulta, aurinkoa ja paljon, paljon iloisia hymyjä Lappeenrannan katukuvaan taikoo Eevamummo...
Eeva
Let those I love be ever happy!
Deirdra
se joka tähtiä katselee sitä enkeli suojelee,joka taivaita tähyää sitä enkeli ymmärtää,joka tuulelta kyselee sille enkeli hymyilee,joka hetkeksi hiljentyy sille enkeli ilmestyy.
minna
japalo, pappudaa dipi tjai´a-- Viiksi viittä vailla.!.
Huokaa kuu ja huokaa suu, sabandabanduu
Yötä myötä Ö! Vauvan vaippa, taikka potkuhousun paikka _ _ _ Mittee, mihkä, mihinä
kuuluu pikku pihinä...
Taika valmistuu
Luuppa 26-v.
Aurinkoista kevättä ja iloista mieltä ,
kohta tullaan kahville.
Lea Laukkanen
Ilmassa on taikaa
-tää onhan kevään aikaa.
Ystävyys on omiaan
saamaan jäänkin sulaamaan.
Siis anna sauvan heilua
ja kevätmielen leijua!
Susanna Savukoskelta
heilutan keikutan uutta kevättä odotan,taion tuulen lempeäksi lämmittäjäksi, uuden lämmön antajaksi
tiina ranta,savisiipi
Uuden aika, tähtikepin taika
kesän korvalla kuiskuttaa...
Hurraa, hurraa
sudenkorennon siivet surraa!

Terveisiä Helille ja Anna-Liisalle!
Lyhty-Anna
onneajailoajaaurinkoajarakkautta!!
meilleheti
liisajariikka
Taion iloisia yllätyksiä, toteenkäyviä toiveita,tyytyväisiä talviöitä ja päivänsäteiden täyttämiä päiviä sekä onnellista oloja...
hajuherne
Keväistä aurinkoa ja iloa taion Sulle Heli!
Arja Wahlström
Tietä kulkemalla
sen oppii tuntemaan,
ja kohta kulkijalla
on tieto hallussaan.
Niin kuin tie eläjää opettaa.
Silmien edessä maailma odottaa
Ulla
Säpinää, suihkinaa, tähtien täpinää,
hyvän ystis-ypeliemme elämään!
Irmuska ja Tartsan
Enkelin untuvat lämmöksi ja siipien sulat suojaksi.
Taijuli
Aurinko ja kuu antakoon meille voimaa jatkaa kukin valitsemallamme tiellä. Kiitos iloisista sivuista!
Helmi
Onnen taivas tähtinen, päällesi sun paistakoon ja sinun polkusi kukkia kasvakoon.
kirssi
Toivoisin, että kaikilla maailmassa olisi hyvä olla ja he unohtaisivat murheet ja surut ja antaisivat läheisilleen ison halirutsituksen.
Pikku-Laura
To our coming twins: may your life be as happy, colorful, imaginative and positive as the Ms. Pukki´s stories & illustrations.
Jenni & Miika
Taion tyttäreni ja poikani jouluksi kotiin.
Taion kaikille ihanan rauhallisen joulun
ja iloja myös joulun jälkeiseen elämään!
Äiti
Kaikki lapset maailman saisivat iloita jostakin asiasta!!
saana frigård 6v.
Toivon maailmaan joulu rauhaa ja paljon paljon iloisia naamoja
iida frigård 8v.
näin se käy:
oma muu mansikki
muu muu mustikki

((c) jm)
jouni mikonsaari
Lapsen naurua, kyyneliä silmäkulmassa. Kiljahduksia ja kiukkua,
kun käteen ei osunutkaan se oikea lelu.
Hymyä ja halauksia. Olemisen riemua.
Sitä on taas tämä päivä tulvillaan.
mia
Lapsen naurua, kyyneliä silmäkulmassa.
Kiljahduksia ja kiukkua,
mia
Tänään on juuri oikea aika
muurahaisen lentää kuuhun
ja tehdä siellä sellainen taika
että namusia sataa suuhun
(Kirsi Kunnas)
Mikko, 40v
antoisaa aikaa, joulun taikaa
Luojan lahjoja
elämisen aikoja
rakkaudessa, ikuisuudessa
pelot ei paina
olet läsnä aina
silmuna tässä
kukkana elämässä
kuihtuen egon aikanaan
Luojan syliin ELÄMÄÄN...
Ikuisuudessa
Rakkaudessa
ajattomassa, ELÄMÄSSÄ
sirpa hodge
Onpa ihanat kotisivut! Toivotan Helille jaksamista
valitsemallaan elämänuralla! Runo "Matka" johdatti
elämäni aivan uuteen suuntaan,suuri kiitos siitä!
Olen ajatuksissa mukana matkallasi!
Jaana Kotkasta
kanelin kirpeyttä, liekkien välkettä, vaniljan tuoksua, lämpöisiä ajatuksia. kauneutta kaamokseen
maaret
Syksyinen ilta; silta rakkauteen
Kati
kun sauvaa heilauttaa saa auringon taas paistamaan :)
kata
Heipä hei Heli
Ei tästä nyt taika tullutkaan.Kiva oli nähdä siut taas pitkästä aikaa.Toivotan teille hyvää loppukesää. terveisin Nina
Nina Mansfeld
auringonnauruja, kuunhymyjä, hattarapilvienhellyyttä.

Paljon onnea elämää varten, lahjoja hyvien haltijatarten.
miij
Hattaroita, tähtiä ja täysikuuta...iloa ja onnea kaikille ketuille ja karhuherroille!
Teresa
Auringonnaurua sinulle!
Sari
Pieni tähti heilahtaa ja kaikille iloa toivottaa! Taian taijon sinulle olet rakas minulle, simsalabin!!!
Viivuska
Auringonnaurua kaikille!
Terhi
Tuo ystävä turvassa matkojen takaa
Miittinen
Kiva ripari
Elina
Kesäksi untuvaa kaikkien ympärille.
Helena
matilta ja varvaralta paljon onnen taikoja.
varvara
Hah hah haa! Naurattaa! Tähti keikkuu illan pimennossa, keskellä yötä. Hassua se on, kun vatsaan kutittaa. Taika on mahdoton!
Anni 6 v.
simsalabim! siistejä settejä
eero
I wish a nice, happy spring to everybody !
Makia
Onnen pieniä pipanoita, omenaposkia ja eriparisukat. Pölysokeria nenänpäässä. Keväthyminää!
Minna
Tule tunturin tuuli, kevätahava ja kimmeltävät hanget tänne meillekin!
Tellervo metsän tytär
Hiihtokelejä hyviä, latuja luistavia!
Irmeli
Happy smiles!
Amanda
Kaikille taion... Hiljaa leijuvia lumihiutaleita, iloa ja valoa mieliin tuovia kimalteita, onnea ja lämpöä sydämiin, synkeän harmauden kadoksiin!
Virpi
Lisää taika-aikaa taikoa tahtoisin...me sanomme, että aika kuluu! Olen eri mieltä-eihän aika (ainakaan taika-aika )mihinkään kulu!

Onnea ja iloa uuteen kotiin!
ANNUKKA
Auringonpaistetta!
Hanna
Äidinmaitoa ja nukkumattia
Anselm, kohta 3kk
Tähtisadetta ja onnen tiukuja!
Mini
logetiloitsuimes!
Alex 8v.
Sellaista taikaa joka tuo yksisarvisen hevosen jolla on siivet
Ayla Bourineau 6v. Tahiti
kesä kestänköön, lämmöstä nautittakoon!
älköön talvi tulko ikinä!
kati
Kesän taikaa mansikat, mustikat ja vadelmat
Syksyllä taas puolukat, omenat ja kanervat.
- Henna 51v
Tiikeri ja apina kuuluvat Roopen taikaa täynnä olevaan kesään
Roope 2,5 v
Kesä täynnä taikaa on, olo ompi huoleton.
Henna 9v
valoisaa kesää ja hilpeää mieltä kaikille teille taikojille!
heli pukki
Isoiksi kun kasvatte, muistakaa aina
leikkimielen ja ilon taito säilyttää.
Tehdään sauvalla yhdessä taika,
että käyttöönne ahkeraan tulee ohje tää.
Äiti kohta 7 ja 9 vuotiaille tyttärilleen
valon aika voimaa antaa ja silmillä suurilla ihmeitä ihmettelee. vihreää versoo sieltä täältä ja luonnon taika on antanut omansa.
tiina ranta
Kevät meille onnen suopi,
se meidät kesään siirtää.
Onnellista kevättä kaikille!
JOONATAN HIETAMIES 10 VUOTTA
TAIKA TULVII RUNOJA,
NIINKUIN KEVÄÄLLÄ PUROT.
PIIRRUSTUS ON TAIKAA,
NIINKUIN PIIRTÄJÄ MYÖS.
Maarianna Hietamies 9 vuotta
Auringon valta lisääntyy ja meille voimia antaa.
Säteilleen meidät nostaa ja kohti kesää kantaa.
Kristiina Mäntästä
Kaunis on kevät joka tulee, lämmin on kesä jota odotetaan, kuulas on sysky joka saapuu, raikas on talvi jota rakastetaan... =)
Assi
taikaa ja aikaa ja eläinten voimaa kepillä kopsutan ja pakkanen poistuu
tiina ranta
Hulvatonta uutta vuotta kaikille!
Maria
Uuteen vuoteen uusin elkein, uusia tuulia, iloista mieltä. Päivänsäteitä ja jääkukkia, huuruista hengitystä ja töppösien alle narskuvaa lunta!
-Miia
Joulu on rauhoittumisen aikaa!
JUSSI SIRKIÄ
Tähtien tuiketta
tuoksua kuusen ja piparien
........ tunnelmaa joulun taikoa tahdon
teille molemmille !
äspee
tähtisadetta tihven turkille ja tunnelmallista jouluntaikaa kaikille meille
heli
Rakkaalle Pukitzinialaiselle voimaa ja iloista
mieltä joulurutistuksessa
Ilkka
lumienkelin naurua, pakkasen helinää
ja mukillinen kuumaa kaakaota.
;)
Sanna, Tre
Pikkujouluissa on taikaa...
:-) Markku
täten taion koirani turkin sellaiseksi, ettei karvaakaan varise!
ulla ylönen
Paljon onnea ja Iloa
Ira
Joka ei aurinkoisesta talvipäivästä pidä, sitä katajalla takamukselle. :)
Makia
Koko yön katkeamaton uni
Hanna-Kaisa
onnen säikeitä, ilon räiskeitä!
kati
Auringonpaistetta!
Hanna-Kaisa
Lepoa ja leivoksia!
Hanna-Kaisa
Rauhaa, iloa ja miettimisaikaa.
Janne Mäkiä
#

Karua vai totta

Silmistä luetaan
elämän suurimmat seikkailut
selän kaaresta kannetut taakat
  ja karheista käsistä
  sydämen syvimmät viivat.

IDERI Heli Pukki, Kauppakatu 25, 53100 LPR, heli.pukki(at)ideri.inet.fi ,  puh. 0400 651 985 facebook

Puoti: ke- pe 10-17.30  ja la 10-14
ke 20.3. klo 12-18, pe 22.3. suljettu


Design by Nitro ID