Käsityönä hauska ja henkilökohtainen taidelahja?

Toiveakvarellit syntyvät yhteistyöstä- tilaajan toiveaiheista ja kuvittajan luovuudesta räätälöidään lämminhenkinen ja koskettava maalaus eläin- tai ihmishahmojen kera. Se on maustettu pienillä henkilökohtaisilla yksityiskohdilla vastaanottajansa iloksi ja suureksi yllätykseksi. Mustavalkoisen tussiluonnoksen työstän tilaajan palautteen pohjalta sävykkääksi akvarelliksi tilaustyöhinnastosta valittuun kokoon. Muistathan että uniikilla akvarellilla ei ole painatusoikeutta ilman erillistä lupaa taiteilijalta.

Ota yhteyttä sähköpostilla ( Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi sähköpostiosoitteen! ) niin toimitan tarkasteltavaksi tilaustyöhinnaston ja tämänhetkisen toimitusaikataulun luonnoksesta valmiiseen työhön. Vähimmäistoimitusaika tilauksesta valmiiseen akvarelliin on n. 4-5 viikkoa. Lokakuusta joulukuuhun ja toukokuussa toimitusaika on reilusti pidempi, olethan siis ystävällisesti aikainen lintu toiveakvarellien tilausasiassa =).

Tietosuoja: Tilauksenteon yhteydessä tilausasiakkaan luovuttamat yhteys- ym. tilauksentekoon tarvittavat tiedot ovat vain taiteilija Heli Pukin henkilökohtaisessa käytössä tilaustyön toteuttamista varten. Tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta kolmennelle osapuolelle. Tilaustiedot poistetaan Heli Pukin/ Ideri tmi:n sähköpostista ja tilauslistasta tilauksen toimittamisen jalkeen turvallista tiedonhävitystapaa käyttäen.

#

Umpihangessa

Hiihtäkää rohkeasti

umpihangessa omia latujanne.

Saatatte kohdata muita samanlaisia.

IDERI Heli Pukki, Kauppakatu 25, 53100 LPR, heli.pukki(at)ideri.inet.fi ,  puh. 0400 651 985 facebook

Puodin aukiolo kesällä:
ti- pe 10-17.30, la 10-15
Verkkokauppa palvelee aina!

Design by Nitro ID