Ideri Joulupuoti

Ideri Joulupuoti
avoinna ke-pe 10-17, la 10-14
Tasihinin talo, Kauppakatu 25, Lappeenranta

Ideri on “the korttikauppa”- monipuolisesta mallistosta löydät varmasti juuri sopivat joulutervehdykset! Kotimaassa aatoksi perille ehtivän joulukortin viimeinen lähetyspäivä on tänä vuonna …

Joulupuodista löydät jouluiset lahjat
lähelle ja kauas. Hyväntuulisessa ja tunnelmallisessa puodissa
pakettiin kääritään niin pehmeää, kevyttä, käyttötavaraa kuin taidettakin!

Kuikelo 2023 seinäkalenterissa on mukana 12 kpl postikortteja!  Muutama kappale Kalenterileivinliinaa löytyy vielä, muuten Keikkakalenterit 2023 ovat puodin varastoista loppuunmyyty.  2023 kalenteri löytyy myös postikortista ja a4-kalenterijulisteesta.

Lappeenranta näkyy Iderin tuotteissa- mm. joulukorteissa, leivinliinoissa ja mukeissa.

Öljypuun tuotteet löydät myös Ideri joulupuodista- ja ne ovatkin makoisa lahja- Ideristä saat mukaan myös oivat käyttövinkit.

Muista kirjanystävää Iderin runokirjalla- runo koskettaa kautta vuoden ja kuvitus vie sanoman sydämeen asti.  Perheen pikkuisille löydät myös ikiomat vauvakirjat ja pituusmitat!

Pehmoiset ja värikkäät  tyynyliinat aikuisten ja lasten koossa ovat kotimaista laadukasta painotyötä- ja Iderissa monta mallia hyvän unen kuvien kera!

Kauniisti kansitettu avoin muistio a4- tai a5-koossa antaa vapaat kädet luoville aatoksille- jokainen kirjanen ihanasti omanlaisekseen kansitettu.

Edukkaisiin runopaketteihin on pakattu kynttilöitä, kirjanmerkkejä, kuusenkoristeita ja magneetteja- myös joulukahvimauste on valmiina tuomaan tuoksuvaiset jouluterveiset!

…Ja monta muuta luovaa ja leppoisaa joulumielen tuovaa Helin tuotetta löydät tunnelmallisesta Ideri joulupuodista!
Tervetuloa Ideri Joulupuotiin Helin hyväntuulisen palvelun pariin.