Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

Toimitusehdot

TILAAMINEN: Iderin verkkokaupan tuotteet toimittaa Ideri tmi. Tilattuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilaaminen ei edellytä verkkokaupaan rekisteröitymistä. Jos haluat rekisteröityä ja luoda asiakastunnuksen, seuraavilla tilauskerroilla tilaaminen on vaivattomampaa, koska henkilötietosi ovat jo valmiina. Verkkokaupan kautta toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Otathan Ideriin yhteyttä sähköpostilla tilatessasi ulkomaille. Voit tilata tuotteita myös toiseen osoitteeseen, esim. lahjaksi, jolloin toimitusosoite lisätään tilauksen ”lisätietoja”-kenttään. Annamme lisätietoja ja vastaamme kysymyksiin sähköpostitse: heli.pukki@ideri.inet.fi . Huom! Verkkokauppatilaajan on oltava täysi-ikäinen.

TOIMITUSKULUT ja toimitustavat: Postipaketti tai pakettiautomaatti 2,50 eur + alv. , Matkahuolto 2,50 + alv., perilletoimitus tai erilliskäsiteltävä tai pikapaketti tilauksen paino/toimittajan sopimushintojen mukaan , nouto myymälästä 0 e.

TOIMITUSAIKA: Normaalisti toimitusaika enintään 14 vrk maksun kirjautumisesta tilillemme, kuitenkin aina toimitamme tuotteet mahdollisimman pian tilauksen saavuttua. Mahdollisten kuljetusalan lakkojen tms. toimitusta estävien tai viivästyttävien tilanteiden sattuessa ilmoitamme toimitusviiveestä mahdollisimman pian tilaajalle.

PERUUTUSOIKEUS: Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vrk kuluessa joko suullisesti, kirjallisesti tai palauttamalla lähetys postin tai matkahuollon asiakaspalautuslomakkeella. Tuotteen on oltava tällöin käyttämätön ja pakattu huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseensa. Peruutusoikeus ei koske alennustuotteita. Hyvitämme virheelliset tuotteet.Tuotepalautuksen mukaan on liitettävä alkuperäinen toimitusluettelo tai sen kopio, sekä oma tilinumero maksun palauttamista varten. Asiakaspalautus virheellisestä tuotteesta on asiakkaalle maksuton. Postista tai Matkahuollosta saatu kuitti tulee säilyttää. Jos kyseessä on koko lähetyksen palautus ilman virhettä tai tuotteen vaihto, emme palauta lähetyskuluja. Jos lähetys on vahingoittunut kuljetuksen aikana, otathan suoraan yhteyttä toimittajaan/ postiin tai matkahuoltoon

TIETOSUOJA: Henkilötietojasi ei luovuteta ulkopuolisille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hinnanmuutoksiin. Ideri Tmi:n tietosuojaseloste on tämän toimitusehtolomakkeen jatkona.

MAKSAMINEN / Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla, Ideri tmi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa maksetut tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.HUOM! Suomen Verkkomaksut on nyt PAYTRAIL. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 Verkkopankit: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä.

Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä Yrityksen nimi: Ideri Sisustus- ja Kuvituspalvelu Tmi (Ideri tmi)
Yhteystiedot: Osoite: Kauppakatu 25
Postinumero ja toimipaikka: 53100 Lappeenranta
Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:
Yrityksen / henkilön nimi: Ideri tmi/ Heli Pukki
osoite: Kauppakatu 25
postinumero ja toimipaikka: 53100 Lappeenranta
puhelinnumero: 0400 651 985
sähköposti: heli.pukki@ideri.inet.fi
Tapauksen mukaan mahdollisen tietosuojavastaavan yhteystiedot:
Tietosuojavastaava: Heli Pukki
Yrityksen / henkilön nimi: Ideri tmi/ Heli Pukki
osoite: Kauppakatu 25
postinumero ja toimipaikka: 53100 Lappeenranta
puhelinnumero 0400 651 985
sähköposti: heli.pukki@ideri.inet.fi

2. Ideri Tmi:n verkkokaupan asiakasrekisterissä ovat verkkokaupasta tilanneet yksityisasiakkaat.

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus Rekisterin pitämisen peruste: • Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella sekä asiakkaan vapaaehtoisella verkkokauppaan rekisteröitymisellä. Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus: Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: • Verkkokaupan palvelun toteutuminen Ideri Tmi: n ja asiakkaan välillä.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot: Yhteystiedot • nimi • osoite • sähköposti • puhelinnumero Asiakastiedot • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista • jälleenmyyjillä y-tunnus

5. Rekisteröidyn oikeudet Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: heli.pukki@ideri.inet.fi Tarkastusoikeus Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot pyytämällä tiedot osoitteesta: heli.pukki@ideri.inet.fi Oikeus tietojen oikaisemiseen Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Vastustamisoikeus Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. Suoramarkkinointikielto Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin. Poisto-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista. Suostumuksen peruuttaminen Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen. Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua. Valitusoikeus Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet Yksityisesti ylläpidetty tietolähde, jonka asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä vapaaehtoisesti verkkokauppaan kirjautumisen kautta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Ideri tmi: n ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia: • Ideri tmi: n verkkokaupan yksityisasiakkaiden verkkopankkimaksamisen maksunvälityspalvelun toteuttajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7) • Ideri Tmi: n jälleenmyyjien laskutuksen suorittaa Tiliratsu Oy (y-tunnus: 0642456-8) • Ideri tmi: n verkkokaupan ylläpidosta vastaa Avidly Oyj (y-tunnus: 2018481-2)

8. Käsittelyn kesto • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.

9. Henkilötietojen käsittelijät Ideri Tmi: n verkkokaupan asiakastietoja käsittelevät: • Rekisterinpitäjä Ideri tmi/ Heli Pukki (y-tunnus 1234295-6) • Rekisterinpitäjän tilitoimisto Tiliratsu Oy (y-tunnus: 0642456-8) • Ideri tmi: n verkkokaupan ylläpitäjä: (y-tunnus: 2018481-2) Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.