Feeniksi (runokirja)

21,50 

Feeniksi-kirja on tällä hetkellä varastostamme loppu. Ei hätää, kirjan lisäpainatus valmistuu tämän vuoden lopulla. Pitäkää voimavaroista huoli siihen asti ulkoilemalla, syömällä terveellisesti, jakamalla ilot ja huolet ystävien kanssa ja nukkumalla riittävästi, kukin parhaansa mukaan. Ruutuaikaa rajoittamalla löytyy kummasti aikaa muihin mukaviin aktiviteetteihin!  Ja pieni makea silloin tällöin piristää kummasti.

Feeniksi- runokirja on voimavarojen latauspiste .  Eri elämänvaiheissa kertyy monenlaista kuormitusta. Jaksamisen vaaliminen on elintärkeää . Jos punainen lanka on lopussa, käytä rohkeasti muita värejä- kehottaa Feeniksi-  ilolla ladattu voimakirja!

 

Out of stock

Varasto loppu

Osasto:
 

Kuvaus

9.3.2019 julkaistu Feeniksi- runokirja on Heli Pukin neljäs ja uusin runokirja. Feeniksi syntyi jaksamisen ja uudistumisen halusta- omien voimavarojen vaalimisen tärkeys korostuu iän myötä.  Heli Pukki jakaa Feeniksissä jaksamisen niksejä luovuuden, värien ja runojen voimalla. Puolet runokirjan runoista voit lukea puhekielen muodossa karjalan murteella. Kirjan runsaasta kuvituksesta löydät riemukkaita viitteitä myös tunnettuihin taideteoksiin maailmalta- mm. Heli Pukin eläinhahmoisen version Mona Lisasta, Huudosta ja Ruokolahden eukkoja kirkonmäellä- maalauksista.

Runot, kuvitus ja graafinen suunnittelu: Heli Pukki/ Ideri tmi
Painotalo Seiska 2019 1. painos
Isbn: 978-952-69211-0-5

 

Lisätiedot

Koko

170 x 200 mm

Laajuus

63 sivua

Materiaali

Kovakantinen, lankasidottu

Huom!

Kannen copyright: Ideri – vesileima on vain verkkosivun tuotekuvassa, ei myyntituotteessa.