Akvarelli tilauksesta

Tehdäänkö tilausakvarelli ja toiveista totta?

Tilaustyönä toteutettu akvarelli on koskettava, ainutkertainen ja henkilökohtainen taidelahja.

Helin maalaama tilausakvarelli on kuvatarina, jossa hahmot aiheineen toteutetaan lempeän naivistisina ihmis- tai eläinhahmoina. Teos toteutetaan aina luottamuksella, lämmöllä ja lahjan saajaa kunnioittaen. Poliittiset karrikatyyrit, valokuvantarkka näköisyys tai maisemamaalaus eivät ole  Helille ominta osaamisaluetta.

Hyvään lopputulokseen tarvitaan riittävästi aikaa, n. 5-6 viikkoa tilauksesta valmiiseen teokseen. Tarvittaessa teoksen lähetykselle postitse tai matkahuollon kautta on varattava lisäaikaa.  Teoksen pohjaksi Heli tarvitsee runsaan(kin) toivelistan tilaajalta kuvan aiheista. Kerro sähköpostitse omin sanoin taulun sankarista tai sankareista: kuvaile luonnetta, piirteitä, työtä tai harrastusta, perhettä ja kotia, asuinpaikkaa, elämänpolkua, lemmikkejä ja muita osuvia tunnusmerkkejä… Toteutetaanko maalaus ihmishahmoin vai osuvasti eläinhahmoin? Värimaailmasta voit halutessasi myös esittää toiveita.

Aihelistan aineksista Heli laatii mustavalkoisen luonnoksen, jota tilaajan palautteen pohjalta voidaan muokata ja korjata. Hyväksytty luonnos siirtyy  Helin työpöydälle ja akvarellin maalaus alkaa. Valmistuttuaan maalaus prässätään sileäksi painojen alla ja asetetaan passepartout-aukkoon ja taustoitetaan tukipahvilla. Kehystysvaihtoehtoja löytyy tarvittaessa paljon.

Valmis maalaus on lämminsävyinen ja lempeähenkinen toteutus sankarin iloksi ja yllätykseksi. Tilatessasi huomioithan että tilausakvarelli ei sisällä teoksen painatus- tai muuta käyttöoikeutta ilman erillistä sopimusta. Tilausakvarellien maalaaminen on Helille sekä mieluista että haasteellista, lopputuloksessa on aina pisara yllätystä- niin tilaajalle kuin maalarille itseenkin.

Kiinnostuitko? Olen ilolla apuna akvarelliasioissa. Tiedustele tilauskalenterin tämänhetkinen tilanne ja tilaa hinnasto. Ota yhteyttä sähköpostilla tai lähetä kotisivuilta yhteystietosivulta viesti,
luovin terveisin Heli Ideristä.